Kan ik een specifieke stamboom privatiseren op mijn familiesite?

Wanneer u uw familiesite leden het onmogelijk wil maken om bewerkingen uit te voeren op een specifieke familiestamboom op uw familiesite, volg dan a.u.b. deze aanwijzingen op:

1.    Log in op uw familiewebsite.

2.    Beweeg met uw muis over de tab “Stamboom” en selecteer “Stambomen beheren”.

U wordt dan gedirigeerd naar de pagina met alle familiestamboom projecten die op uw site aanwezig zijn.

3.    Aan de rechterkant van het scherm, kan u uit een paar opties kiezen. Klik op de “Pas stamboominstellingen aan” optie.

4.    Kies onder “Bevoegdheden” de optie “Alleen u”.

5.    Klik op “Opslaan”.

Wanneer u uw stamboom wil verbergen voor de MyHeritage SuperSearch zoekmachine of andere sitebeheerders het onmogelijk wil maken om Smart Matches te ontvangen van de specifieke familiestamboom op uw site, lees dan a.u.b. het volgende artikel: Wat zijn de privacy opties op mijn familiesite?