Zijn mijn gegevens beschermd als mijn stamboom of foto's zijn opgenomen in de SuperSearch?

Als uw gegevens zijn opgenomen in de SuperSearch worden deze automatisch beschermd door instellingen die gevoelige informatie privé houden. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn, terwijl u geniet van de voordelen van een deel van SuperSearch te zijn.

Voornamen, geboortedata en andere belangrijke informatie over nog in leven zijnde personen uit de stamboom blijven altijd verborgen, zelfs bij het bekijken van bestanden met een volledige toegang via een abonnement.

U kunt uw gegevens steeds privatiseren in het menu 'Mijn Privacy':

1. Beweeg uw muiscursor over uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Selecteer 'Mijn Privacy'.

3. In 'Mijn Privacy' pagina klikt u op 'inhoud' aan de linkerzijde van het scherm.

4. Wijzig de instelling genaamd 'Neem stamboom op in MyHeritage historische zoek machines (aanbevolen)' en bekijk de vakjes naast de foto albums op het einde van die pagina.

Als de instelling 'Neem stamboom op in MyHeritage historische zoek machines (aanbevolen)' is ingeschakeld, zullen de personen in uw stamboom die gemarkeerd zijn als overleden, zowel zoekbaar als zichtbaar zijn in de SuperSearch en de andere genealogische websites in de 'MyHeritage Website Group'.

Hierdoor kunnen gebruikers die op zoek zijn naar hun voorouders om uw gegevens te vinden en dus om u te vinden. De details van levende mensen kunnen niet worden doorzocht of bekeken, met uitzondering van enkel en alleen de familie namen.

Houd deze instelling ingeschakeld als u denkt dat uw stamboom waardevol kan zijn voor andere genealogische onderzoekers. Zet het uit als u niet wenst dat anderen, eender welk deel van uw stamboom met inbegrip van de overledenen, kunnen doorzoeken of bekijken.

Als u niet wenst dat uw foto's worden opgenomen in de SuperSearch, ontvink dan simpelweg de vakjes naast de foto albums.