Hoe kan ik de privacy-instellingen van mijn stamboom in de Family Tree Builder beheren?

In de Family Tree Builder kunt u het synchroniseren van bepaalde personen, bepaalde notities, specifieke feiten of bepaalde feiten voor alle mensen voorkomen met uw online familiesite, verberg geprivatiseerde info van grafieken en rapporten te verbergen en sluit geprivatiseerde info uit vanuit GEDCOM export.

Om deze privacy-instellingen voor uw stamboom bewerken, klikt u op het menu 'Extra' in de bovenste menubalk en kies 'Geavanceerde privacyinstellingen'.

Gebruik de knop 'Toevoegen' om namen, feiten en andere data-eenheden die zullen worden geprivatiseerd toe te voegen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLa8a6a0f.PNG

U kunt eenvoudig geprivatiseerde mensen in de stamboom in Family Tree Builder herkennen aan het hangslot icoontje in de persoonskaart.

Zodra u uw stamboom synchroniseert met de site, zullen alle geprivatiseerde gegevens worden weergegeven als 'privé'.