Onthult MyHeritage e-mail adressen?

MyHeritage is een veilige en betrouwbare manier voor uw vrienden en familie om online te verbinden. Wij verkopen geen e-mailadressen aan derden. Wij laten geen zoekopdrachten naar e-mailadressen toe op onze site. Als u een site manager of site lid van een familiesite bent, kunt u enkel de profiel gegevens en e-mailadressen van leden van die site te zien krijgen.

We weten dat het erg belangrijk om uw persoonlijke informatie te beschermen en we doen ons uiterste best om uw persoonlijke gegevens veilig te houden!

Voor meer informatie over uw privacy, gelieve hier te klikken om ons Privacybeleid te zien. U kunt het volgende artikel lezen voor meer details over de privacy instellingen op uw familiesite: Wat zijn de privacy-instellingen van mijn familie site?