Kan ik een specifiek persoon in mijn stamboom op privé zetten?

Wij bieden momenteel geen mogelijkheid om een bepaalde personen in een stamboom op privé te zetten in een stamboom die online aangemaakt werd, ook niet voor GEDCOM stambomen.

U kunt specifieke personen echter wel op privé zetten in een stamboom die u gesynchroniseerd heeft met de Family Tree Builder software. Wanneer u deze stamboom synchroniseert met uw familie site, zullen alle personen die u via de Family Tree Builder instelde als privé eveneens online geprivatiseerd worden.

Gelieve het volgende te doen om specifieke personen in uw stamboom op privé te zetten:

1.     Open uw stamboom met de Familie Tree Builder software.

2.     Zoek naar de specifieke persoon die u op privé wenst te zetten. Klik op ‘Bewerken’ om alle persoonlijke details toe te voegen.

Description: C:\Users\laura.eder\Desktop\screenshots\2014-04-09 15_14_39.jpg

3.     Ga naar de ‘Meer’ tab en zorg ervoor dat de optie ‘Deze persoon is privé’ is aangevinkt (zie onderstaande afbeelding).

Description: Click to view photo in full size

Synchroniseer uw stamboom met uw site. Al uw site leden en site managers, inclusief uzelf, zouden nu het individu als ‘Onbekend’ op uw familiesite te zien moeten krijgen.

U kunt ook privacy instellingen aanwenden, niet enkel voor personen, maar ook  voor feiten, notities en bronnen in Family Tree Builder.

Gelieve volgende FAQ te lezen voor meer details: Hoe kan ik de privacy-instellingen van mijn stamboom in de Family Tree Builder beheren?