Hoe zorg ik ervoor dat levende familieleden in mijn stamboom niet zichtbaar zijn?

Wanneer u een stamboom aanmaakt op uw online familie site of deze vanuit de Family Tree Builder synchroniseert, zal uw stamboom automatisch beschermd zijn door de standaard privacy-instellingen.

Voornamen van levende personen en andere gevoelige informatie, zoals geboortedata, zullen altijd verborgen zijn voor bezoekers die u niet heeft uitgenodigd om zich als lid aan te sluiten bij uw familie site.

Description: Click to view photo in full size

Als u verder wenst aan te passen welke informatie bezoekers kunnen zien op uw familie site, lees dan de volgende gedetailleerde instructies: Wat zijn de privacy-instellingen van mijn familie site?

Hoe werkt het met familieleden en site managers die ik uitnodig op mijn familie site?

Personen die u uitnodigt om een lid of een site manager van uw familie site te worden, zijn zonder beperkingen in staat om uw stamboom in te zien. U blijft echter in volledige controle en kunt beperken wie uw stamboom kan bewerken op uw online familie site. Voor meer informatie over de instellingen betreft bevoegdheden van andere site leden, lees dan het volgende artikel: Wat voor privileges hebben mijn site leden?

Als u uw stamboom bouwt in de Family Tree Builder, lees dan het volgende artikel voor een gedetailleerde uitleg over hoe u informatie met behulp van ‘Geavanceerde privacy instellingen' kunt beschermen: Hoe kan ik de privacy-instellingen van mijn stamboom in de Family Tree Builder beheren?

U kunt ook bepaalde personen op privé zetten in de Family Tree Builder. Dit betekent dat wanneer u uw stamboom synchroniseert met de familie site, deze personen worden weergegeven als 'onbekend' aan u en aan alle leden en site managers in de familie site. Lees het volgende artikel voor meer informatie: Kan ik een bepaalde persoon in mijn stamboom op privé zetten?