Wat zijn de privacy-instellingen van mijn familie site?

Familie sites op MyHeritage.nl worden automatisch beveiligd met privacy-instellingen. Deze voorkomen dat gasten (niet-leden) gevoelige informatie kunnen inzien betreft levende familieleden in uw stamboom, zoals hun voornamen en e-mail adressen.

In het geval dat de standaard privacy-instellingen niet strikt genoeg voor u zijn, kunt u de onderstaande stappen nemen om uw familie site verder privé te maken.

Het is allereerst belangrijk te begrijpen wat voor soort personen uw familie site kan bezoeken. Er zijn vier typen gebruikers voor elke familie site:

Web beheerder (Site Creator) – dit is de persoon die de familie site heeft gemaakt en is de web beheerder van de familie site (hoofd Site Manager).

Site manager - dit is een site lid, dat door de web beheerder is bevorderd tot een site manager. De site manager kan de web beheerder helpen om de familie site te beheren.

Site leden - dit zijn familieleden en vrienden die zijn uitgenodigd naar de familie site, meestal met minder privileges, maar nog steeds in staat om bij te dragen aan de familie site.

Bezoekers of gasten (algemeen publiek) - dit zijn personen die geen leden of site managers zijn in de familie site. Bezoekers zijn niet bevoegd ​​om de inhoud te wijzigen en kunnen de inhoud van de familie site slechts beperkt bekijken.

U kunt uw familie site privacy-instellingen op elk moment wijzigen. Om dit te doen, kunt u de volgende het volgende doen:

1. Meld u aan bij uw familie site.

2. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op uw naam.

3. Selecteer de optie 'Mijn Privacy'.

4. Op de pagina 'Mijn Privacy' kunt u aan de linkerkant klikken op de optie 'Mijn lidmaatschapsvoorkeuren’. Hier kunt u bepalen wat u zichtbaar wenst te behouden betreft uw MyHeritage profiel.

5. Klik op 'Toegang' om te controleren of beperkte informatie gezien kan worden door gasten die uw familie site bezoeken.

6. Onder de optie 'Inhoud' kunt u aangeven hoe uw stamboom en uw foto's kunnen worden gezien door andere MyHeritage leden.

Let op: Als u gedetailleerde uitleg over alle privacy-instellingen wenst in te zien, klik dan op het informatie-icoon naast deze instellingen:

U kunt tevens de instellingen wijzigen om uw site leden de stamboom online te laten bewerken of inhoud op uw familie site te laten plaatsen. Lees hiervoor het volgende artikel: Wat voor privileges hebben mijn site leden?