Hoe kan ik mijn familiesite gegevens opnemen in SuperSearch?

MyHeritage ledenprofielen, familiestamboom personen, foto’s en familiesites worden opgenomen in de MyHeritage collecties in SuperSearch.

Om te bevestigen in welke collecties uw gegevens worden opgenomen, dient u uw privacy instellingen te controleren door deze stappen uit te voeren:

1.Log in op uw familiesite.

2.Klik op uw naam rechtsboven in het scherm.

3.Kies “Mijn Privacy “.

Lidmaatschapsprofiel: Om uw MyHeritage lidmaatschapsprofiel te controleren klik dan op het vak met de tekst “Sta mensen toe om mijn publieke profiel te bekijken (aanbevolen)”.

Familiesite: Om uw familiesite toe te voegen, kies dan de naam van de site uit de lijst aan de linkerkant. In de “Toegang” sectie, controleer dan het vak met de tekst “Sta gasten toe mijn site te vinden (aanbevolen)”.

Familiestamboom: Om uw familiestambomen op te nemen, kies de naam van de site waar de stambomen zich bevinden uit de lijst aan de linkerkant. In de “Inhoud” sectie, controleer het vak met de tekst “Neem de familiestamboom op in de historische zoekmachine van MyHeritage (aanbevolen)”.

Familiefoto’s: Om foto’s op te nemen, kies de naam van de site waar de foto’s zich bevinden uit de lijst aan de linkerkant. In de “Inhoud” sectie, controleert u het vak direct naast de naam van het fotoalbum wat u wil opnemen.