Moet ik een MyHeritage lid om toegang te krijgen SuperSearch zijn?

Het is niet nodig om een lidmaatschap van MyHeritage te hebben om toegang te krijgen en te zoeken naar informatie over voorouders in SuperSearch.

Echter, bij het bekijken van specifieke documenten kan het nodig zijn om lid te worden van MyHeritage en een speciaal abonnement te nemen.

SuperSearch geeft u de mogelijkheid om meer dan 6 miljard documenten uit de hele wereld te bekijken. Het verschaft u ook toegang tot Record Matches voor uw familiestamboom, inbegrepen de mogelijkheid tot bevestiging en het afwijzen van overeenkomsten.

Bovendien, met onze baanbrekende mogelijkheden kan u nu historische documenten direct op de profiel pagina’s opslaan van personen in uw familiestamboom en informatie halen uit documenten en overbrengen naar uw familiestamboom.

Sommige documenten in SuperSearch zijn gratis toegankelijk (ergo Miljarden graven, Social Security Death Index) echter om toegang te krijgen in alle collecties is een data-abonnement vereist.

Een data-abonnement verschilt van een familiesite abonnement. Een data-abonnement verschaft u toegang tot alle collecties in SuperSearch, de mogelijkheid Record Matches te bevestigen en aftewijzen, documenten op te slaan en informatie te halen uit documenten.

Klik hier om een data-abonnement te kopen.

Opmerking: Wanneer u een Premium familiesite abonnement hebt dan heeft u toegang tot twee van de vier MyHeritage collecties in SuperSearch: “MyHeritage familiesites” en “MyHeritage leden”.

Wanneer u een PremiumPlus familiesite abonnement hebt dan heeft u toegang tot alle vier MyHeritage collecties in SuperSearch: “MyHeritage familiesites”, “MyHeritage leden”, “MyHeritage familiestambomen” en “MyHeritage foto’s”.

De MyHeritage collecties kan u nergens anders vinden op het Internet!