Is SuperSearch gratis?

 
SuperSearch bevat meer dan 6miljard genealogie documenten zoals geboorte, huwelijk, overlijden, begrafenis, volkstelling, militaire, immigratie, jaarboeken en andere soorten documenten, plus scans van originele documenten.
 
Het bevat ook MyHeritage familiestambomen, foto’s en leden die openbaar-toegankelijk zijn, en samen meer dan een miljard exclusieve documenten van over de hele wereld vertegenwoordigen die in de meeste gevallen alleen maar bij MyHeritage gevonden kunnen worden.
 
Bovendien, met onze baanbrekende mogelijkheden, kan u direct historische documenten opslaan op de profielpagina van personen in uw familiestamboom en informatie ophalen uit documenten en overbrengen naar uw familiestamboom.
 
Sommige documenten zijn gratis in SuperSearch (ergo Miljarden Graven, Social Security Death Index), echter, om toegang te krijgen tot alle collecties is een data-abonnement noodzakelijk.
 
Een data-abonnement verschilt van een familiesite abonnement. Een data-abonnement geeft u volledige toegang tot alle collecties in SuperSearch, een mogelijkheid om Record Matches te bevestigen of aftewijzen, documenten op te slaan en informatie te halen uit documenten.
 
 
 
Opmerking: Wanneer u een Premium familiesite abonnement hebt, dan hebt u toegang tot twee van de vier MyHeritage collecties in SuperSearch: MyHeritage sites en MyHeritage leden.
 
Wanneer u een PremiumPlus familiesite abonnement hebt, dan hebt u toegang tot alle vier MyHeritage collecties in SuperSearch: MyHeritage familiesites, MyHeritage leden, MyHeritage familiestambomen en MyHeritage foto’s.