Hoe kan ik in contact komen met andere sitebeheerders via Search Connect™?

Search Connect™ is een unieke nieuwe technologie wat u mogelijk maakt om contact op te nemen met andere MyHeritage leden die opzoek zijn naar dezelfde voorouders en mensen als u.

Wanneer u een resultaat vindt dat relevant en bruikbaar lijkt, dan kan u contact opnemen met de persoon die de zoektocht heeft uitgevoerd en met hem in contact komen om meer informatie uit te wisselen.

Om dit uit te voeren, klik dan op het resultaat waarin u geïnteresseerd bent, en klik daarna op de oranje “Contact” knop aan de onderkant van de pagina.

Opgemerkt zij: om in contact te komen met andere MyHeritage leden, is een data abonnement vereist. Klik hier om meer te lezen over een data abonnement.