Hoe kan ik Search Connect™ gebruiken?

Search Connect™ is een nieuwe unieke mogelijkheid dat u instaat stelt om contact op te nemen met andere MyHeritage leden die op zoek zijn naar dezelfde voorouders en mensen als u.

Search Connect™ resultaten zijn een onderdeel van SuperSearch™, een MyHeritage krachtige zoekmachine voor historische documenten. Het is een nieuwe collectie, opgenomen in de Familie Stamboom categorie, en je kan er ook zelfstandig mee zoeken.

Een Search Connect™ resultaat, bevat basisinformatie over het MyHeritage lid die de zoektocht heeft uitgevoerd (initiaal voornaam, en achternaam, geslacht, land) en een lijst van zijn familiesites op MyHeritage. De details van de zoektocht die door de gebruiker zijn uitgevoerd kunnen dan bewerkt worden.

U kan in contact komen met de gebruiker die de zoektocht heeft uitgevoerd door op de oranje “Contact” knop te klikken aan de onderzijde van de pagina.

Ieder document in Search Connect™ bevat een lijst met gerelateerde zoekresultaten door dezelfde gebruiker. Dit zijn de zoekresultaten voor andere mensen met dezelfde achternaam, of zoekresultaten die in een paar minuten zijn gemaakt, die dezelfde gebruiker heeft uitgevoerd. Dit helpt u bij het vaststellen of de andere gebruiker daadwerkelijk aan het zoeken is in dezelfde familietak waar u in geïnteresseerd bent.

Klikken op wat voor naam dan ook met een hyperlink, zal de zoektocht herhalen van de andere gebruiker samen met alle originele parameters en laat u de resultaten zien die MyHeritage SuperSearch™ gevonden heeft voor deze zoekopdracht.

Onze kortgeleden-vrijgegeven Global Name Translation™ technologie maakt Search Connect™ nog meer bruikbaar, waardoor u nog makkelijker andere gebruikers kan vinden die naar dezelfde naam opzoek zijn in een andere taal. Dit maximaliseert uw kansen om verwanten te lokaliseren en met familieleden over de hele wereld in contact te komen.

In het voorbeeld hieronder, laat u een zoektocht zien in Search Connect™ naar de achternaam Mogilevsky in het Engels wat resultaten oplevert van mensen die op zoek zijn naar variaties van dezelfde naam in het Engels, Russisch en Hebreeuws! Alle buitenlandse namen worden automatisch vertaald door MyHeritage in het Engels aangeduid met vierkante haakjes als gebruikersgemak.

Probeer “Search Connect” nu door hier te klikken.