Hoe kan ik Search Connect™ uitzetten?

Wanneer u niet wil dat de onderzoeken die u hebt uitgevoerd in SuperSearch worden opgeslagen en ontdekt kunnen worden door andere mensen via Search Connect, dan kan u op ieder moment, uw lid voorkeuren wijzigen door het volgende te doen:

1. Log in op uw familiesite.

2. Klik op uw naam aan de rechterbovenzijde van het scherm en kies “Mijn privacy”.

3. Klik op “Mijn lidmaatschapsvoorkeuren” links en verwijder het vinkje bij “Activeer Search Connect™”.

Wanneer dit is uitgezet, worden alle eerdere zoektochtresultaten die u hebt gemaakt verwijdert, en worden nieuwe zoektochten niet vastgelegd.