Is Search Connect™ gratis?

Search Connect™ stelt u instaat om verwanten te ontdekken waarvan u hiervoor nooit gehoord had, die blijken uw eigen voorouders en verwanten te zijn, zelfs voor jou, en overeenkomen met anderen die in hetzelfde zoekgebied aan het zoeken zijn.

Zoeken en resultaten bekijken in de Search Connect™ collectie is gratis, Om contact op te nemen met een andere gebruiker die in hetzelfde zoekgebied via Search Connect™ aan het zoeken is, is een Data abonnement noodzakelijk, wat ook een optie voor ongelimiteerde toegang tot alle historische documenten op SuperSearch™ en Record Matches mogelijk maakt.

Als u er nog geen hebt, dan kan u er meer over lezen in de volgende FAQ: Wat is een Data abonnement?

Probeer “Search Connect” nu door hier te klikken.