Wat is Search Connect™?

Search Connect™ is een nieuwe unieke mogelijkheid dat u instaat stelt om contact te maken met andere MyHeritage leden die ook op zoek zijn naar dezelfde voorouders en personen net als u. Samenwerking via Search Connect™ kan nieuwe deuren openen, en interessante ontdekkingen over uw familie historie voortbrengen.

Search Connect™ bevat miljoenen onderzoeken die door MyHeritage leden zijn gemaakt. Het maakt het voor u mogelijk om andere gebruikers te vinden die ook aan het zoeken zijn naar mensen waar u opzoek naar bent, en het zien van de volledige gegevens van hun zoektocht (zoals datums, plaatsen, verwanten en meer), alsook gelijkaardige onderzoeken die ze hebben uitgevoerd.

Search Connect™ resultaten zijn een onderdeel van SuperSearch™, MyHeritage krachtige zoekmachine voor historische documenten. Het is een nieuwe collectie, ondergebracht in de Familie Stambomen categorie, en u kan er ook zelfstandig in zoeken. Aanvankelijk bevatte het meer dan 30 miljoen ingangen van unieke onderzoeken door MyHeritage leden, voor zeldzame namen, maar Search Connect™ zal iedere week steeds maar groeien als er meer gebruikers nieuwe onderzoeken uitvoeren.

Een Search Connect™ resultaat bevat basisinformatie over het MyHeritage lid die het onderzoek heeft uitgevoerd ( initiaal van de voornaam en achternaam, geslacht, land) en een lijst van hun familiesites op MyHeritage. De details van het onderzoek gemaakt door de gebruiker kunnen dan bewerkt worden.

Wanneer u vindt dat een resultaat toepasselijk is of bruikbaar, dan kan u contact opnemen met de persoon die de zoektocht heeft uitgevoerd en contact opnemen om meer informatie uit te wisselen.

Voor meer details, lees dan a.u.b.: Hoe kan ik Search Connect™ gebruiken?