Kan ik mijn informatie in de SuperSearch verwijderen?

Ja! U kunt uw informatie verwijderen uit de SuperSearch.

Alle informatie van de MyHeritage stambomen is automatisch beveiligd door privacy instellingen dus uw gegevens zijn veilig, ook als u ze op laat nemen in de SuperSearch.

Als u toch uw informatie wenst te verwijderen, dan kunt u dit doen door de volgende stappen uit te voeren:

1.     Meld u aan bij uw online familie site.

2.     Klik op uw naam in de rechterbovenhoek.

3.     Klik op ‘Mijn Privacy’ in het drop-down menu.

 

Uw informatie kan worden gevonden in vier MyHeritage collecties in de SuperSearch: MyHeritage familiesites, MyHeritage-leden, MyHeritage stambomen en MyHeritage foto’s & documenten.

Om uw informatie te verwijderen uit deze verschillende collecties, dient u de volgende acties te ondernemen.

MyHeritage-leden: Om uw MyHeritage ledenprofiel te verwijderen, verwijder het vinkje bij de optie  “Sta mensen toe om mijn publieke profiel te vinden en te bekijken (aanbevolen)”.

 

MyHeritage familiesites: Om uw familie site te verwijderen uit de SuperSearch, klikt u op “Toegang” aan de linkerkant onder de juiste familie site, en ontvinkt u de optie “Sta gasten toe mijn site te vinden (aanbevolen)”.

Let op: Als u meerdere familie sites heeft en u deze allemaal uit de SuperSearch wenst te verwijderen, vink dan de optie ‘Pas bovenstaande instellingen toe op al mijn familiesites’ aan.

Sla de wijzigingen op door op ‘Opslaan’ te klikken.

 

MyHeritage stambomen: Om uw stamboom te verwijderen uit de SuperSearch, klikt u op “Inhoud” aan de linkerkant onder de juiste familie site, en ontvinkt u de optie “Neem stamboom op in MyHeritage historische zoek machines (aanbevolen)”.

MyHeritage foto’s & documenten: Om foto’s te verwijderen uit de SuperSearch, klikt u op “Inhoud” aan de linkerkant onder de juiste familie site, en ontvinkt u de optie met de naam van het fotoalbum dat u wilt verbergen.

 

Sla de wijzigingen op door op ‘Opslaan’ te klikken.