Kan ik een kopie downloaden van een document in de SuperSearch?

Voor bepaalde documenten (records) in de SuperSearch is het mogelijk om een kopie te downloaden. Als u een Data abonnement heeft, wat u volledige toegang verschaft tot de SuperSearch, dan kunt u deze kopieën ook downloaden.

U kunt dit doen door het document in het volledige scherm te bekijken en dan op het 'download' icoon te klikken in de rechterbovenhoek, zoals u hieronder ziet: