Hoe krijg ik toegang tot de SuperSearch?

Het is niet noodzakelijk om een account te creëren of een abonnement aan te schaffen om te zoeken in de SuperSearch.

Echter, als u bepaalde documenten wenst te bekijken, dan kan dit wel een account en abonnement vereisen.

Als u al een account heeft bij MyHeritage, meld u dan aan door op ‘Aanmelden’ in de rechterbovenhoek te klikken en meld u aan met uw geregistreerde e-mail adres en uw wachtwoord.

Als u nog geen account heeft, klik dan op ‘Schrijf u in’ om u aan te melden als een MyHeritage gebruiker.

De SuperSearch geeft u toegang tot meer dan 6 miljard documenten van over de hele wereld. Daarnaast kunt u nu, dankzij baanbrekende technologieën, de informatie opslaan op een profielpagina van een persoon in uw stamboom en de informatie extraheren naar uw stamboom.

Bepaalde documenten zijn gratis te verkrijgen in de SuperSearch, maar voor toegang tot alle collecties is een Data abonnement vereist.

Een Data abonnement is anders dan een site abonnement. Een Data abonnement geeft u volledige toegang tot alle collecties in de SuperSearch, de mogelijkheid om Record Matches te bevestigen en te weigeren. Tot slot heeft u met een Data abonnement de optie om documenten op te slaan en de informatie te extraheren.

Klik hier als u meer informatie wenst over het Data abonnement.

Klik hier om een Data abonnement aan te schaffen.

Let op: Als u een Premium site abonnement heeft, dan heeft u toegang tot twee van de vier MyHeritage collecties in de SuperSearch: MyHeritage familiesites en MyHeritage-leden.

Als u een PremiumPlus site abonnement heeft, dan heeft u toegang tot alle vier van de MyHeritage collecties in de SuperSearch: MyHeritage familiesites, MyHeritage-leden, MyHeritage stambomen en MyHeritage foto’s&documenten.

Als u een Data abonnement heeft aangeschaft, of als u uw PremiumPlus site abonnement wilt gebruiken om de MyHeritage collecties te doorzoeken, zorg er dan voor dat u bent aangemeld met u geregistreerde e-mail adres.