Hoe kan ik onderzoek doen naar mijn familie geschiedenis?

U kunt uw familiegeschiedenis op de volgende manieren onderzoeken met behulp van MyHeritage.nl:

1. Zoek uw familie op met behulp van onze gespecialiseerde genealogische zoekmachine, de SuperSearch, welke hier te vinden is.

Klik hier als u meer wilt leren over de SuperSearch.

2. Bouw een stamboom op MyHeritage en u krijgt automatisch Record Matches. Record Matching technologie zoekt achter de schermen in alle collecties van de SuperSearch voor documenten die overeenkomen met de namen in uw stamboom. U krijgt dan een notificatie wanneer er een match gevonden wordt. Record Matching werkt automatisch voor iedereen met een stamboom op MyHeritage familie site.

Klik hier voor meer informatie over Record Matching technologie.

3. Als u reeds een stamboom op MyHeritage heeft staan, kunt u van de Smart Matches profiteren. Deze unieke functie vergelijkt uw stamboom met miljoenen andere stambomen op MyHeritage.com en ontdekt de stambomen die overeenkomen met uw eigen stamboom. De Smart Matches kunt u vinden op de website op de pagina 'Smart Matches'. Deze kunt u bereiken door te klikken op het tabblad ‘Ontdekkingen’ en daaronder op de optie 'Smart Matches'. U kunt deze ook in de Family Tree Builder software vinden. Klik hier om meer over de Smart Matches te leren.

4. Test uw DNA met MyHeritage en ontvang een uitgebreid etniciteitsrapport om uw etnische afkomst te ontdekken én DNA Matches te ontvangen met wie u DNA deelt. Voor meer informatie, lees: Wat voor soort DNA test biedt MyHeritage aan?

Veel succes met uw onderzoek!