Kan ik Smart Matches uitsluiten?

U kan Smart Matches uitsluiten voor een bepaalde stamboom door de Privacy instellingen te wijzigen.

Let op: Als u Smart Matches uitschakelt, worden alle Matches die u tot nu had onherroepelijk verwijderd. U moet de optie Smart Matching opnieuw inschakelen om nieuwe Matches voor uw stamboom te berekenen.

Om Smart Matches uit te schakelen doet u het volgende:

1.Log in op uw familiesite.

2.Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm.

3.3. Kies “Mijn Privacy”.

4.Onder de sectie “Inhoud” kan u selecteren hoe andere MyHeritage leden kunnen zoeken in uw familiestamboom en foto’s.

Hier vindt u twee opties: “Sta Smart Matching™ toe op MyHeritage (aanbevolen)” en “Sta Smart Matching™ toe met andere MyHeritage websites en partners”.

U kan ze ieder afzonderlijk uitzetten (of beide) afhankelijk van uw voorkeuren.