Hoe kan ik Smart Matches bevestigen op mijn familiesite?

Om een Smart Match te bevestigen op uw online-familiesite, dient u het volgende te doen:

1.Log in op uw familiesite.

2.Beweeg met uw muis over de “Ontdekkingen” tab en kies “Smart Matches”.

3.Op de “Smart Matches” pagina selecteert u wat u wil zien n.l. matches per stambomenlijst of alleen maar via de personenlijst en klik dan op “Bekijk Matches” naast de naam van het project (of persoon) om de lijst te kunnen zien met alle matches die gevonden zijn.

4.Wanneer u er zeker van bent dat het een goede match is, klikt u op “Bevestig” om het nu te bevestigen.

5.Wanneer u er niet zeker van bent, klik dan op “Bekijk Match” om de match in meer details te bekijken.

6.Kijk naar de details van de match om te beslissen of het een geldige is en klik dan op “Ja – bevestig de match” aan de bovenkant van het scherm om te bevestigen.

7.Zodra de match bevestigd is, kunt u deze vinden onder de tab “Bevestigd” wanneer u matches bekijkt van deze persoon/project.