Hoe kan ik een Smart Match bevestigen in Family Tree Builder?

Om een Smart Match in Family Tree Builder te bevestigen, moet u het volgende doen:

1.Open de Family Tree Builder software op uw computer.

2.Klik op de knop “”Matches” in de menubalk.

3.Zoek de persoon op in de lijst met personen waarvan u matches wil bevestigen en klik dan op de tab “Matches”.

4.Klik op de specifieke match die u wil bevestigen om deze op te laten lichten en klik dan op de  “Status wijzigen” knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

5.Selecteer in het scherm dat verschijnt “Bevestigd” en kies dan wel of niet voeg een vermelding toe aan de stamboom. Klik op “OK”.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML41b8f3.PNG

6.De match zal in groen “Bevestigd” laten zien nadat er op “OK” geklikt is.