Hoe kan ik Smart Matches-instellingen wijzigen voor mijn online-familiestamboom?

**Denk eraan dat de instellingen voor Smart Matches per stamboom ingesteld zijn, dus zorg ervoor dat ze voor allemaal gelden op uw site.

Om de Smart Matches™ instellingen voor uw stamboom op uw familiesite te wijzigen dient u het volgende te doen:

1.Log in op uw familiesite.

2.Klik op uw naam in de rechterbovenhoek en kies “Mijn privacy”.

3.Op de “Mijn privacy” pagina klikt u op “Inhoud” onder de naam van de familiesite waarin u de Smart Matches instellingen wil wijzigen.
4.Om Smart Matching™ volledig uit te schakelen verwijdert u het vinkje bij de optie “Smart Matching™ inschakelen op MyHeritage” en ook bij “Smart Matching™ inschakelen bij andere MyHeritage websites en partners”.

Om meer details te vernemen over Smart Matching™ kan u het icoon aan de rechterkant gebruiken.

Opmerking: wanneer u meer dan een familiestamboomproject op uw site hebt, moet u het vinkje bij allemaal apart verwijderen.

5.Sla uw wijzigingen op.

Alternatief, wanneer u andere sitebeheerders alleen maar wil beletten om uw foto’s van uw stamboom via Smart Matches™ te kopiëren, dan verwijdert u het vinkje bij “Sta toe dat beheerders van andere familiesites foto’s van overeenkomstige personen kunnen kopiëren”.