Hoe kan ik een Smart Match in de Family Tree Builder weigeren?

Om een ​​Smart Match in de Family Tree Builder te weigeren, dan kunt u het volgende doen:

1. Open de Family Tree Builder en uw stamboom.

2. Klik op de knop 'Matches' in de werkbalk.

3. Zoek de persoon op in de lijst voor wie u de Smart Match wilt weigeren en klik vervolgens op het tabblad 'Matches'.

4. Klik op de specifieke overeenkomst die u wilt weigeren en klik vervolgens op de 'Status wijzigen...' knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

5. In het venster dat verschijnt, selecteer 'Geweigerd - dit is geen geldige overeenkomst'. Klik dan op 'OK'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML415f4f.PNG

6. De match zal 'Geweigerd' laten zien na het klikken op 'OK'.