Hoe kopieer ik informatie van mijn Smart Matches naar mijn stamboom in de Family Tree Builder?

De Smart Matching technologie van MyHeritage vergelijkt voortdurend nieuwe stambomen met de database van meer dan 1,3 miljard profielen op MyHeritage.com en bij partners, om overeenkomsten te vinden en lang verloren familie connecties te ontdekken.

Nu kunnen leden samenwerken om gemakkelijk de informatie in hun overlappende stambomen samen te voegen door middel van de Smart Match samenvoeg optie. Als u Smart Matches heeft in uw stamboom in de Family Tree Builder software, dan kunt u het volgende doen om de informatie samen te voegen met uw stamboom:

1. Open de Family Tree Builder software op uw computer.

2. Klik op de knop 'Matches' in de werkbalk.

3. Zoek de persoon op in de lijst voor wie u de resultaten wilt samenvoegen en klik vervolgens op het tabblad 'Matches'.

4. Selecteer een individu om zijn / haar lijst van overeenkomsten te zien en dubbelklik op een match om het venster 'Vergelijken' te openen.

5. Klik op 'Samenvoegen' aan de linkerkant van het scherm.

Dit opent de Smart Match samenvoegen functie, waarmee u in staat bent om de mensen die u wenst samen te voegen te selecteren. U kunt kiezen om de personen automatisch of stapsgewijs samen te voegen.

Description: Click to view photo in full size

Via een automatische samenvoeging worden alle gegevens van de overeenkomst automatisch samengevoegd. Een stapsgewijze samenvoeging opent het 'Persoon samenvoegen: Overzicht' scherm, waarin u kunt selecteren welke gegevens u wilt samenvoegen met een automatische of stapsgewijze samenvoeging.

Description: Click to view photo in full size

Als u wilt Smart Matches wilt samenvoegen op uw online familie site, klik dan op de volgende link: Hoe kopieer ik informatie van mijn Smart Matches naar mijn online stamboom?