Hoe kopieer ik informatie van mijn Smart Matches naar mijn online stamboom?

De Smart Matching technologie van MyHeritage vergelijkt voortdurend nieuwe stambomen met de database van meer dan 1,3 miljard profielen op MyHeritage.com en bij partners, om overeenkomsten te vinden en lang verloren familie connecties te ontdekken.

Nu kunnen leden samenwerken om gemakkelijk de informatie in hun overlappende stambomen samen te voegen door middel van de Smart Match samenvoeg optie.

Als u Smart Matches heeft in uw familie site, dan kunt u het volgende doen om de informatie samen te voegen met uw stamboom:

1.     Meld u aan bij uw online familie site.

2.     Schuif met de muis over het tabblad ‘Ontdekkingen’ en klik op ‘Smart Matches’.

3.     Vind de match waarvan u informatie wilt kopiëren en klik op ‘Bekijk match’ om de match in meer detail te zien.

4.     U zult hier de knop ‘Kopieer en Bewerk gegevens’ zien. U kunt kiezen om alleen bepaalde feiten te kopiëren of om alle informatie van de match te kopiëren. Als er beschikbare foto’s zijn, dan heeft u ook de optie om deze foto’s te kopiëren.

5.     Gebruik de blauwe pijltjes om specifieke informatie te kopiëren of klik op ‘Alles kopiëren’ om alles in één keer te kopiëren.

6.     U kunt ook informatie kopiëren van de consensus pagina. Dit is de pagina waarop de gegevens van alle Smart Matches™ voor de persoon verzameld worden. Een consensus pagina ziet er zo uit:

Als u de Smart Matches in de 'Volgens personenlijst' modus bekijkt, klik op 'Bekijk matches' om de pagina te openen met een lijst van alle matches voor een persoon. U ziet de consensus bovenaan de pagina en de resultaten daaronder.

Als u de Smart Matches in de 'Volgens stambomen' modus bekijkt, vind dan de match voor de persoon wiens consensus pagina u wilt openen. Klik op 'Meer acties' en klik dan op 'Toon alle overeenkomsten van [naam]'.

Let op: de Smart Match samenvoeg optie is een toegevoegde functie in de Family Tree Builder en de online familie site die alleen beschikbaar is voor Premium en PremiumPlus gebruikers. Als u Smart Matches wilt samenvoegen in de Family Tree Builder, klik dan op de volgende link: Hoe kopieer ik informatie van mijn Smart Matches naar mijn stamboom in de Family Tree Builder?