Smart Matches™

Wat is Smart Matching?

Smart Matching is een gespecialiseerde genealogische technologie, ontwikkeld door Pearl Street Software en verder verbeterd door MyHeritage. Deze

Hoe kopieer ik informatie van mijn Smart Matches naar mijn online stamboom?

De Smart Matching technologie van MyHeritage vergelijkt voortdurend nieuwe stambomen met de database van meer dan 1,3 miljard profielen op MyHeritage.com

Hoe kopieer ik informatie van mijn Smart Matches naar mijn stamboom in de Family Tree Builder?

De Smart Matching technologie van MyHeritage vergelijkt voortdurend nieuwe stambomen met de database van meer dan 1,3 miljard profielen op MyHeritage.com

Hoe kan ik Smart Matching™ voor mijn stamboom uitvoeren?

Wanneer u uw stamboom bewerkt online op een familiesite en wijzigingen aan uw familiestamboom aanbrengt, dan zal dit een verzoek uitzenden om het Smart

Kan ik Smart Matches uitsluiten?

U kan Smart Matches uitsluiten voor een bepaalde stamboom door de Privacy instellingen te wijzigen.   Let op: Als u Smart Matches uitschakelt, worden

Hoe kan ik een Smart Match bevestigen in Family Tree Builder?

Om een Smart Match in Family Tree Builder te bevestigen, moet u het volgende doen:   1.Open de Family Tree Builder software op uw computer.   2.

Hoe kan ik alle online Smart Matches negeren voor een bepaalde persoon in mijn stamboom?

Wanneer u niet langer Smart Matches™ voor een bepaalde persoon in uw stamboom wil zien, doe dan a.u.b. het volgende: 1. Log in op uw familiesite. 2.

Kan ik Smart Matches verwijderen?

Smart Matches kunnen momenteel niet worden verwijderd. In plaats van verwijderen, kunt u de match bevestigen of weigeren. Een match weigeren laat u de

Waarom werden mijn foto’s gekopieerd van mijn stamboom via een Smart Matches™?

Kopiëren van foto’s via online Smart Matches is een Premium mogelijkheid die beschikbaar is voor leden die een Premium of PremiumPlus

Wat is de Overeenkomstenpagina bij Smart Matches online?

De Overeenkomstenpagina heeft gegevens verzameld van alle Smart Matches die gevonden zijn van een bepaalde persoon. De Overeenkomsten zorgen ervoor dat u

Wat is een Smart Match bron?

Wanneer u een smart match bevestigd in Family Tree Builder, kan u ervoor kiezen om de broninformatie over deze persoon te markeren als zijnde afkomstig

Wat zijn de online Smart Matching mogelijkheden bij Premium?

Het ontvangen van Smart Matches, ze bekijken en naast elkaar vergelijken is gratis voor alle gebruikers. De volgende mogelijkheden zijn allen beschikbaar

Ik heb een Smart Match, hoe kan ik in contactkomen met de eigenaar van de andere familiesite?

Opgemerkt zei dat dit een kenmerk is van Premium. Om uw familiesite op te waarderen, bekijk dan a.u.b.: Hoe kan ik mijn familiesite-abonnement opwaarderen?

Hoe kan ik alle online Smart Matches negeren voor een stamboom waarmee ik wordt gematcht?

Wanneer u niet langer Smart Matches™ wil zien van een stamboom waarmee u gematcht wordt, doe dan a.u.b. het volgende:   1.Log in op uw

Hoe kan ik Smart Matches bevestigen op mijn familiesite?

Om een Smart Match te bevestigen op uw online-familiesite, dient u het volgende te doen:   1.Log in op uw familiesite.   2.Beweeg met uw muis

Hoe kan ik Smart Matches-instellingen wijzigen voor mijn online-familiestamboom?

**Denk eraan dat de instellingen voor Smart Matches per stamboom ingesteld zijn, dus zorg ervoor dat ze voor allemaal gelden op uw site.   Om de

Hoe kan ik controleren of er Smart Matches™ zijn bij gebruik van de MyHeritage app?

Met de laatste versie van de MyHeritage app voor mobiel, kan u Smart Matches beoordelen en bevestigen (of afwijzen), en nieuwe informatie opslaan op uw

Hoe kan ik een Smart Match in mijn online familie site weigeren?

Om een ​​Smart Match te weigeren in uw online familie site, dient u de volgende stappen te nemen: 1. Meld u aan bij uw familie site. 2. Schuif met de

Hoe kan ik een Smart Match in de Family Tree Builder weigeren?

Om een ​​Smart Match in de Family Tree Builder te weigeren, dan kunt u het volgende doen: 1. Open de Family Tree Builder en uw stamboom. 2. Klik op de