Is Record Matching gratis?

Record Matching vergelijkt op intelligente wijze meer dan 1 miljard stamboom profielen op MyHeritage met meer dan 6 miljard historische records op SuperSearch en vindt automatisch matches voor u.

Wanneer we een Record Match vinden voor iemand in uw stamboom, dan ontvangt u een email en ziet u de maches weergegeven op uw familie site.

De nieuwe Record Matching techniek is gratis voor iedereen die een of meer stambomen heeft op MyHeritage.

Het bekijken van de matches in download-modus is gratis (sommige informatie is verborgen), maar het bekijken van volledige records met gescande plaatjes of kranten-artikelen vereist een Data abonnement die hetzelfde is als het abonnement om records te bekijken op MyHeritage SuperSearch.

Voor meer informatie over een ‘Data abonnement”, lees de volgende FAQ: Wat is een data abonnement?

Onthoud dat wanneer u een Premium of PremiunPlus familie site heeft, u records kunt bekijken van de MyHeritage collecties zoals beschreven in de volgende FAQ: Ontvang ik Record Matches wanneer ik een Premium of PremiumPlus familie site heb?

Wanneer u geen Data abonnement heeft maar er toch een wilt aanschaffen, klikt u hier omcontact op te nemen met een van onze vertegenwoordigers die u kunnen ondersteunen bij het maken van het juiste plan voor u.