Hoe ontvang ik Record Matches?

Record Matching vergelijkt op intelligente wijze de 1 miljard profielen van stambomen op MyHeritage met meer dan 6 miljard historische records op SuperSearch en vindt automatisch matches voor u.

Wanneer u Record Matches heeft dan ziet u een waarschuwing op de Home page van uw stamboom die aangeeft dat u matches heeft.

Klik op de Record Matches waarschuwing om de resultaten pagina binnen te gaan of beweeg uw muis over de tab ‘Ontdekkingen’ en selecteer ‘Record Matches’.

U hoeft niets te doen om Record Matches te ontvangen. Wij doen dat automatisch achter de schermen en berichten u wanneer er matches gevonden zijn.

Het verwerken van meer dan 6 miljard records die mogelijk relevant zijn voor uw stamboom kost tijd, dus heb a.u.b. wat geduld als u nog geen records heeft ontvangen.

U ontvangt een email wanneer er matches zijn gevonden en die ziet u dan terug op uw stamboom website.

Opmerking:

Het onderdeel Record Matches werkt gratis voor iedereen die een of meer stambomen heeft op MyHeritage.

Het bekijken van de matches is gratis, maar het bekijken van volledige records met gescande foto’s of krantenartikelen vereist een Data Abonnement, wat hetzelfde abonnement is die nodig is voor het bekijken van records op MyHeritage SuperSearch, onze zoekmachine voor historische records.