Waarom worden sommige van mijn Record Matches "niet vermeld"?

Record Matches worden vermeld afhankelijk van de filters die u heeft gezet. Wanneer sommige bestanden worden getoond als “niet op de lijst” dan betekent het dat ze niet voorkomen in de filters die op dat moment van toepassing zijn op uw Record Matches.

Wanneer u bijvoorbeeld heeft geselecteerd om alleen bevestigde matches te willen zien, dan zullen alle nieuwe en afgewezen matches niet worden vermeld.

Om meer te leren over het zetten van Record Matching filters klik hier.