Kan ik Record Matches uit zetten?

Op dit moment is het niet mogelijk om Record Matches uit te zetten voor online stambomen of stambomen die gesynchroniseerd zijn met de familie-site vanuit Family Tree Builder.

Gebruikers van Family Tree Builder kunnen Record Matches uit zetten via het programma.

Open uw Family Tree Builder pakket; klik op ‘Extra’ in de bovenste menu-balk en kies ‘Opties’ in het menu dat wordt geopend.

In de sectie ‘Algemeen’ klikt u op ‘Ja’ in het veld ‘Automatische Record Matching’ en wijzigt u dat in ‘Nee’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML43f612.PNG