Hoe kan ik Record Matches bevestigen en weigeren?

Log in op uw familie site, beweeg uw muis cursor over de Ontdekkingen tab en selecteer ‘Record Matches’.

Hier kunt u alle Record Matches zien die gevonden zijn voor uw stamboom, gesorteerd op collecties waarin de records zijn gevonden (standaard sortering). U kunt selecteren op personen.

Klik op ‘Beoordeel matches’om het resultaat te bekijken.

Bij het bekijken van de resultaten kunt u de getoonde matches zowel bevestigen en afwijzen.

Wanneer u de match in meer detail wilt bekijken voordat u wilt bevestigen of afwijzen, klikt u op ‘Bekijk Match’.

Opmerking: Wanneer even match de status heeft ‘in afwachting van’, dan is de ‘Bekijk Match’ knop oranje. Deze wordt wit wanneer de match is bevestigd of afgewezen.

U bent in de gelegenheid de match te bevestigen danwel af te wijzen op de ‘Bekijk Match’ pagina.

Wanneer u een Record Match heeft bevestigd, verschijnt er een pop up box om u te informeren dat de match succesvol is bevestigd. Klik op ‘Verder’ om door te gaan naar de ‘Haal informatie op voor uw stamboom’ pagina, waar u informatie kunt downloaden van het record naar het profiel van de betreffende persoon.

U kunt ook ‘Annuleren’ gebruiken onderaan de pagina. Hiermee wijst u alleen de matches af van de pagina waar u op dat moment op kijkt; wanneer u meer dan een pagina met matches heeft dan wilt u ze afwijzen voor iedere pagina.