Wat gebeurt er wanneer ik nieuwe discoveries ga toevoegen?

Wanneer u een Discovery hebt toegepast, wordt u naar uw familiestamboom gebracht waar in een bericht wordt samenvat wat u zojuist hebt gedaan:
 
 
Uw stamboom wordt dan aangepast, waarbij alle zojuist toegevoegde personen worden gemerkt met een label “NIEUW”. Deze labels blijven de komende 48 uur zichtbaar en verdwijnen dan.
 
 
U kan nu uw stamboom verder ontdekken en klikken op de nieuwe aanwinsten om hun profielen te bekijken om te zien wat u zojuist hebt verzameld over iedere persoon.
 
 
U zal hierna ook Smart Matches en Record Matches gaan ontvangen m.b.t. deze nieuwe discoveries, alsook meer Instant Discoveries™, zodat uw stamboom nog sneller kan groeien.