Hoe kan ik Instant Discoveries™ gebruiken?

Om toegang te krijgen tot Instant Discoveries™ moet u op de tab “Ontdekkingen” klikken op uw familiesite en kiezen voor “Discovery Hub”.
 
     
 
Als een Discovery is gevonden voor u, klik dan op “Bekijk Discovery” om de details te bekijken. Als dat niet het geval is, voeg dan wat meer personen aan uw stamboom toe zodat er een nieuwe Discovery gevonden kan worden.
 
 
Opgemerkt dient te worden dat de Discovery Hub u de beste Discoveries laat zien die er te vinden zijn voor u, en u kan verder bladeren wanneer er meer dan één beschikbaar is door gebruik te maken van de pijl.
 
Op de pagina kun je ook zien van wie de familiesite is waar de Discovery is gevonden, wie de sitebeheerder is, en het land van herkomst.
 
Kijkend naar de Discovery zal deze u vertellen op wie het is gebaseerd, en u wordt gevraagd om te bevestigen of MyHeritage het bij het rechte eind heeft. Klik “Ja” wanneer u ervan overtuigd bent dat de gevonden persoon dezelfde is als in uw stamboom.
 
 
Wanneer u hebt bevestigd, ziet u alle mensen die u aan uw stamboom kan toevoegen, samen met de namen, verwantschap met uw match, en hun profielfoto’s.
 
Klik “Voeg aan mijn stamboom toe” en alle informatie wordt direct automatisch aan uw stamboom toegevoegd!