Hoe kan ik Instant Discoveries ontvangen?

MyHeritage gebruikers worden ongeveer eenmaal per week geïnformeerd over de beste Discovery die wij voor hen hebben gevonden.

Daarbovenop zijn alle Discoveries toegankelijk via een pas gelanceerde nieuwe Discovery Hub™. Deze nieuwe en eenvoudig te gebruiken sectie in familiesites op MyHeritage, welke zo innovatief is als de technologie die erachter zit, maken het beginners en evenzeer voor ervaren genealogen mogelijk om automatisch gebruik te maken van anders zo langdurige handmatige processen die nu in een paar eenvoudige stappen zijn uit te voeren, door gebruik te maken van mooie en levendige aparte schermen.

In de toekomst zal de Discovery Hub™ zich verder ontwikkelen en alle Instant Discoveries, Smart Matches en Record Matches op een plaats samenbrengen en laten zien met een eenvoudig te gebruiken functionaliteit en nieuwe ontwikkelingen waar al meer dan een jaar aan gewerkt wordt om een volledig prachtig podium te creëren voor gebruikers om hun familie historie te ontdekken door gebruik te maken van onze technologieën.