Wat is het verschil tussen Instant Discoveries en Smart Matches?

In vergelijking tot Smart Matches™, kan Instant Discoveries™ geen aanvullende informatie vinden. Echter, ze maken het wel voor u mogelijk om in één klik informatie aan uw stamboom toe te voegen, wat op zich een compleet nieuwe functionaliteit is.

Dit zal geen personen dupliceren in uw stamboom, zelfs niet wanneer hun namen verschillend gespeld worden. Ditzelfde geldt ook voor Smart Matches™ maar u moet dan personen een voor een apart toevoegen aan uw stamboom. Dus een simpele klik met Instant Discovery™ kan u uren werk besparen t.o.v. Smart Matches™ waarbij u dit handmatig moet doen.

Handmatig informatie toevoegen wordt aanbevolen voor meer ervaren genealogen, omdat dit de accuratesse maximaliseert, en stelt u instaat om die informatie aan uw stamboom toe te voegen die u vertrouwd en welke u er liever niet in opneemt, maar dat is vaak te moeilijk voor amateurs en nieuwkomers in de genealogie.

Dus Instant Discoveries™ maken het u makkelijker om nieuwe informatie toe te voegen aan uw stamboom. Professionele genealogen kunnen ook plezier beleven aan Instant Discoveries™, omdat zij bijvoorbeeld een hele tak aan hun stamboom kunnen toevoegen uit bronnen die zij volledig vertrouwen, terwijl zij Smart Matches™ gebruiken voor andere doeleinden die meer nauwgezetheid vereisen.