Wat is Instant Discoveries ™?

Een Instant Discovery™ is een “pakket” aan familie historische gegevens die je in één klik kan toevoegen aan je stamboom.

Iedere Instant Discovery™ is gebaseerd op een match die gevonden is door onze Smart Matching™ technologie in andere stambomen in MyHeritage, en we filteren automatich onjuiste matches eruit.

Wanneer een persoon in uw stamboom is verbonden met een tak in een andere stamboom, dan wordt dat aangegeven en u kan dan kiezen of u ze allemaal van die tak wil toevoegen aan uw stamboom die er nog niet instaan (maximaal 40 – 50 mensen), in plaats van ze handmatig een voor een toe te voegen, en de data stuk voor stuk te verbeteren.

Instant Discoveries™ vullen Smart Matches™ aan in hoe de informatie kan worden toegepast op de stamboom van de gebruikers. Met Smart Matches™, voegt u één feit per keer, per persoon, handmatig toe aan de stamboom. Met Instant Discoveries™ kan een gehele tak met één klik gekopieerd worden, tegelijk met alle feiten, gebeurtenissen en foto’s, en bronvermeldingen worden automatisch overgenomen in de doelstamboom en daar worden gegevens vastgelegd waar ze vandaan komen.

Om de privacy van andere gebruikers te beschermen, zal Instant Discovery™ nooit informatie verstrekken over levende personen.