Instant Discoveries™

Kosten Instant Discoveries niets?

Nu hebben alle gebruikers van MyHeritage de gelegenheid om te genieten van de mogelijkheid van het gebruik van instant family history discoveries. Alle

Hoe kan ik Instant Discoveries™ op mijn mobiele MyHeritage app gebruiken?

Met de laatste versie van de MyHeritage mobiele app, kan u nieuwe mensen aan uw stamboom toevoegen in een batch, door gebruik te maken van onze Instant

Hoe kan ik Instant Discoveries™ gebruiken?

Om toegang te krijgen tot Instant Discoveries™ moet u op de tab “Ontdekkingen” klikken op uw familiesite en kiezen voor “Discovery

Hoe kan ik Instant Discoveries ontvangen?

MyHeritage gebruikers worden ongeveer eenmaal per week geïnformeerd over de beste Discovery die wij voor hen hebben gevonden. Daarbovenop zijn alle

Wat is het verschil tussen Instant Discoveries en Smart Matches?

In vergelijking tot Smart Matches™, kan Instant Discoveries™ geen aanvullende informatie vinden. Echter, ze maken het wel voor u mogelijk om

Wat is Instant Discoveries ™?

Een Instant Discovery™ is een “pakket” aan familie historische gegevens die je in één klik kan toevoegen aan je stamboom.

Wat gebeurt er wanneer ik nieuwe discoveries ga toevoegen?

Wanneer u een Discovery hebt toegepast, wordt u naar uw familiestamboom gebracht waar in een bericht wordt samenvat wat u zojuist hebt gedaan: