Hoe kan ik meer informatie zien als ik mijn stamboom bekijk in de MyHeritage app?

Wanneer u op een persoon in uw stamboom klikt, zal de mobiele versie van zijn/haar profielpagina openen. Deze pagina toon informatie zoals de geboortedatum, beroep en contact informatie.

Als u deze gegevens wenst te bewerken, klik dan op de ‘...’ knop in de rechterbovenhoek.

U kunt ook meer feiten voor de persoon toevoegen door op ‘Voeg feit toe’ te klikken.

U kunt tevens op ‘Familieleden’ klikken om de naaste familie van deze persoon te zien, of u kunt op ‘Foto’s’ klikken om alle foto’s te tonen waar deze persoon in is getagged.

* Let op dat de weergave van de functies in de app iets kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Desalniettemin zijn de gebruiksaanwijzingen doorgaans hetzelfde.