Als ik de MyHeritage app gebruik om mijn stamboom te bewerken, worden de wijzigingen dan weergegeven in mijn online familie site op MyHeritage?

Als u uw stamboom in de MyHeritage app bewerkt, dan worden de wijzigingen automatisch gereflecteerd in uw stamboom op MyHeritage.nl.

Als u uw stamboom in uw online familie site bewerkt, dan worden de wijzigingen ook automatisch gereflecteerd in de MyHeritage app.

Als u de Family Tree Builder versie 7.0 gebruikt, en u synchroniseert uw stamboom met de online familie site, worden de veranderingen die zijn doorgevoerd in de online familie site of MyHeritage App meegesynchroniseert.

Als u uw stamboom oorspronkelijk heeft gepubliceerd vanuit een verouderde versie van de Family Tree Builder software, dan kunt u uw stamboom niet bewerken in de online familie site of de MyHeritage app.

In dit geval raden we u aan om eerst de meest recente versie van de software te downloaden en uw stamboom met de online familie site te synchroniseren, zodat u de stamboom weer online kunt bewerken. Lees voor meer informatie het volgende artikel: Waarom kan ik mijn online stamboom niet bewerken?

Op deze manier zult u altijd een up-to-date stamboom hebben, ook onderweg!