Hoe kan ik de gegevens van een persoon bewerken in de MyHeritage?

Om de gegevens van een persoon in de MyHeritage app te bewerken, klikt u op de persoon wiens gegevens u wilt wijzigen. Als u de persoonlijke informatie wenst te wijzigen, klik dan op het ‘...’ teken en bewerk de persoonlijke gegevens.

Klik op ‘Opslaan’ om de wijzigingen op te slaan.

Als u feiten wenst te wijzigen betreffende een persoon, klik dan simpelweg op het feit in de lijst en wijzig de details.

U kunt ook de lijst van familieleden bekijken evenals de foto’s waar de persoon in voorkomt. Om dit te doen, klik dan op een van de corresponderende opties.

* Let op dat de weergave van de functies in de app iets kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Desalniettemin zijn de gebruiksaanwijzingen doorgaans hetzelfde.