Hoe voeg ik een persoon toe aan de stamboom in de MyHeritage app?

Om een nieuw familielid toe te voegen via de MyHeritage app, klikt u op het “+” teken op een persoonskaart.

Selecteer het type relatie (vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter of partner) en vul de algemene informatie in. Wanneer u klaar bent, klikt u op de  knop.

Het volgende scherm biedt u de mogelijkheid om meer informatie over deze persoon toe te voegen, persoonlijke foto’s te uploaden, zijn of haar familie toe te voegen en deze persoon te onderzoeken.

* Let op dat de weergave van de functies in de app iets kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Desalniettemin zijn de gebruiksaanwijzingen doorgaans hetzelfde.