Waarom kan ik mijn stamboom niet bewerken in de MyHeritage app?

Wanneer u uw stamboom bewerkt in de MyHeritage app, dan worden deze wijzigingen meteen doorgevoerd in uw online familie site en, na een synchronisatie, tevens in de Family Tree Builder software.

Als u een verouderde versie van de Family Tree Builder software gebruikt, dan kunt u uw stamboom nog niet online of in de app bewerken. Lees het volgende artikel over hoe u de stamboom weer bewerkbaar kunt maken: Waarom kan ik mijn online stamboom niet bewerken?

Wanneer u uw stamboom in uw online site bewerkt, worden de wijzigingen automatisch doorgevoerd in de app.