Stamboom bewerken

Als ik de MyHeritage app gebruik om mijn stamboom te bewerken, worden de wijzigingen dan weergegeven in mijn online familie site op MyHeritage?

Als u uw stamboom in de MyHeritage app bewerkt, dan worden de wijzigingen automatisch gereflecteerd in uw stamboom op MyHeritage.nl. Als u uw stamboom in

Waarom kan ik mijn stamboom niet bewerken in de MyHeritage app?

Wanneer u uw stamboom bewerkt in de MyHeritage app, dan worden deze wijzigingen meteen doorgevoerd in uw online familie site en, na een synchronisatie,

Hoe kan ik de gegevens van een persoon bewerken in de MyHeritage?

Om de gegevens van een persoon in de MyHeritage app te bewerken, klikt u op de persoon wiens gegevens u wilt wijzigen. Als u de persoonlijke informatie

Hoe kan ik meer informatie zien als ik mijn stamboom bekijk in de MyHeritage app?

Wanneer u op een persoon in uw stamboom klikt, zal de mobiele versie van zijn/haar profielpagina openen. Deze pagina toon informatie zoals de

Hoe voeg ik een persoon toe aan de stamboom in de MyHeritage app?

Om een nieuw familielid toe te voegen via de MyHeritage app, klikt u op het “+” teken op een persoonskaart. Selecteer het type relatie (vader,