Hoe kan ik Instant Discoveries™ op mijn mobiele MyHeritage app gebruiken?

Met de laatste versie van de MyHeritage mobiele app, kan u nieuwe mensen aan uw stamboom toevoegen in een batch, door gebruik te maken van onze Instant Discoveries mogelijkheid die nu als mobiele app beschikbaar is.

Log in op de MyHeritage app op uw mobiel apparaat, en tik op “Ondettkingen”.

Wanneer u Discoveries hebt, ziet u dit aan de bovenkant van het scherm.

Opmerking: Wanneer u Smart Matches hebt ontvangen, dan kan u ze hieronder zien.

Klik hier om het verschil te leren tussen Instant Discoveries en Smart Matches.

Wanneer de Discovery is geladen nadat u bent begonnen om te scrollen over de lijst met overeenkomsten, ziet u een knop die aangeeft dat er nieuwe Discovereis voor u zijn gevonden:

Wanneer u wil overstappen naar de volgende discovery, sla dan het blad om door aan de rechterkant te blijven op de discovery die u nu aan het bekijken bent.

Tik op “Bekijk Discovery” om deze te openen.

Tik op “Ja” om de lijst met verwanten te zien die u kan toevoegen aan uw stamboom:

Om al deze mensen toe te voegen aan uw familiestamboom, tik dan op “Aan mijn stamboom toevoegen”.

Dan ziet u het volgende bericht:

Tik op “Bekijk stamboom”. U ziet dan de indicatie “Nieuw” staan boven de persoonskaarten van de personen die u zojuist aan uw stamboom hebt toegevoegd.