Hoe kan ik controleren of er Smart Matches™ zijn bij gebruik van de MyHeritage app?

Met de laatste versie van de MyHeritage app voor mobiel, kan u Smart Matches beoordelen en bevestigen (of afwijzen), en nieuwe informatie opslaan op uw familiestamboom.

U kan ook de voordelen van de Instant Discoveries™ technologie gebruiken, wat u nu in de gelegenheid stelt om ontdekkingen toe te voegen aan uw familiestamboom niet allen op uw online-familiesite maar ook in de mobiele app.

Log eenvoudig in op de MyHeritage app op uw mobiele apparaat, en tik op “Ontdekkingen” om de nieuwe informatie te beoordelen die door onze krachtige technologieën zijn gevonden.