Welke toestellen worden ondersteund in de MyHeritage app?

Adroid toestellen: De nieuwste versie van de MyHeritage wordt ondersteund bij 9667 Android toestellen, Android 4.0 en hoger. Gebruikers met een ouder besturingssysteem kunnen de oude versie van de MyHeritage app downloaden via de Google Play Store.

iOS toestellen: De nieuwste versie van de MyHeritage app wordt ondersteund bij alle toestellen met iOs 7 en hoger. Gebruikers die een oudere iOS versie hebben, kunnen de oude versie van de MyHeritage app downloaden via de App Store.

Het toestel moet een touchscreen (een aanraakscherm) hebben en een High Definition scherm hebben.