Hoe kan ik tussen mijn stambomen wisselen in de MyHeritage app?

Als u meerdere stambomen op uw familie site heeft, en u wilt een andere stamboom bekijken, klik dan op de titel van de stamboom die u momenteel bekijkt. Klik vervolgens op de naam van de stamboom die u wilt bekijken.

* Let op dat de weergave van de functies in de app iets kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Desalniettemin zijn de gebruiksaanwijzingen doorgaans hetzelfde.