Ik heb moeite om me aan te melden bij de MyHeritage app. Help!

Als u al een account heeft bij MyHeritage, meld u dan aan met uw geregistreerde e-mail adres en uw wachtwoord door op ‘Aanmelden’ te klikken.

Bent u uw MyHeritage wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ net onder de kop ‘Aanmelden’.

Bent u zowel uw geregistreerde e-mail als uw wachtwoord vergeten? Neem dan contact op met het Support Team en stuur een link mee naar uw familie site, evenals de namen en geboortedata van drie levende, naaste familieleden in uw stamboom. Een van onze medewerkers zal u assisteren om weer in te loggen.

Als u nieuw bent bij MyHeritage, kunt u zich registreren met uw e-mail adres of met uw Facebook account, zodat u kunt beginnen met het bouwen van uw stamboom in de MyHeritage app.