Hoe registreer ik me voor de MyHeritage app?

Registreren voor de MyHeritage app is makkelijk en gratis. U kunt meteen uw stamboom beginnen te bouwen en miljarden historische documenten doorzoeken.

Om te beginnen, dient u eerst de MyHeritage app van de Google Play store of de App Store te downloaden.

Wanneer de app is gedownload, kunt u zich registreren met uw e-mail adres of met uw Facebook account, door de relevante optie te kiezen.

Let op: Als u al lid bent van MyHeritage, klik dan op de knop ‘Aanmelden’ en meld u aan met uw bestaande geregistreerde e-mail adres en wachtwoord.

Vul uw gegevens in en klik op ‘Ga aan de slag’.

*** Door op ‘Ga aan de slag’ te klikken, gaat u akkoord met de MyHeritage Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid.

In de volgende stap wordt u gevraagd om de gegevens van uw naaste familie (moeder, vader en grootouders) in te vullen, om met uw stamboom te beginnen.

Na de gegevens in te vullen kunt u doorgaan met het bouwen van uw stamboom in de MyHeritage app en het verrijken door foto’s toe te voegen.